Ir al contenido principal

FES LA TEVA COMANDA!!!! COM FUNCIONEM





El nostre afer es ac
onseguir una unió entre alimentació i consum, educar en la riquesa de les varietats de temporada i l’impotància de un equilibri ecològic responsable, tant en el camp com a taula.


Us portem unes cistelles on tots els aliments tenen noms i cognoms, son collides en el mateix dia de repartiment i totalment personalitzades, amb els principis de l’agricultura ecològica combinats amb pinzellades de la biodinàmica, garantint la continuïtat de la vida rural i vegetal.


   

                           

Per comandes a Tarragona escriviu a: oscarapitintegral@gmail.com

Per comandes a Barcelona escriviu a: neusapitintegral@gmail.com



Cistelles a domicili 

 Hi han dos tipus de cistelles, segons les vostres necessitats

Cistella oberta
Tu fas la llista de la compra

Cada setmana t'enviarem un llistat de les verdures i ofertes que tenim ja que varia molt per temporada i tan sols has d'omplir el que vols i reenviar, així de fàcil. Amb una gasto mínim de 20€.


Cistella tancada de 20€
Contingut cistella tancada

A les vostres cistelles tancades trobareu com a mínim 6 a 8 varietats de verdures i un o dos de fruita amb un pes aproximat de 8kg. Sempre procurem la varietat i l'equilibri nutricional i canviem les diferents verdures per setmana i per temporada, prioritzant sempre les varietats locals i antigues que estem recuperant. Això us farà retrobar gustos perduts i d'abans, tot un luxe pel paladar.

Dia de repartiment

La verdura es fresca i collida el dia abans de muntar la cistella i entregar-la al domicili. El dimecres es el dia de repartiment a Tarragona, voltants i Barcelona.

Pagament

Es pot fer directament al repartidor.

Tambe portem els nostres productes a cooperatives i grups de consum ecològic, colegis i comerços.






Comentarios

Entradas populares de este blog

DIMECRES 16 SETEMBRE COMENCEM REPARTIMENTS

DIMECRES 16 DE SETEMBRE  comencem amb els repartiments.   Us deixem aquí la primera oferta de les verdures i fruites del mes de SETEMBRE perquè veieu el que hi ha i la pugueu descarregar. OFERTA MES SETEMBRE Per comandes a Tarragona escriviu a: oscarapitintegral@gmail.com Per comandes a Barcelona escriviu a: neusapitintegral@gmail.com

Setembre 2020 CISTELLES A DOMICILI!

            Al septembre CISTELLES A DOMICILI!!         Després del últims esdeveniments i gràcies a la vostra gran demanda, tornem a reprendre el repartiment de CISTELLES A DOMICILI. Si hi esteu interessades/ts, només heu de demanar informació per whatsapp, facebook, instagram o al correu: oscarapit@gmail.com. Trobareu la informació actualitzada a l'apartat Com funcionem! Salut i agroecologia!